Anders met Sander

Het is een vrolijke en energieke kindershow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.

Babello's Pret Parade

Deze show is amusement van de bovenste plank en door de snelle improvisaties is dit een show zoals u die nog nooit heeft gezien.

Seniorenshow De Amuseur

Dit is een show met ouderwets variété in een nieuw jasje. Alle showelementen wisselen elkaar in hoog tempo af. Wij zorgen voor een decor, licht en geluid.

Presentator

Met zijn vlotte babbel praat hij graag uw feestavond of evenement aan elkaar. Ook te boeken als winkelpresentatie i.c.m. Let's Party DJ.

De Kerstman

Deze kerstman is een echte entertainer en dat kan je zien en horen. Hij roept niet alleen maar ‘Ho Ho Ho’ maar heeft juist aandacht voor zijn publiek.

Sinterklaasshow

Zie ginds komt… de Sinterklaasshow! De kinderen leven vol verwachting naar het Sinterklaasfeest toe. Sander neemt deze spanning even weg met....

Ballonartiest

Zijn uw kinderen te oud voor een clown en al helemaal voor een poppenkast? Dan hebben wij de oplossing voor u! Boek een optreden van ballonartiest

De Grote Sinterklaasshow

Deze Sinteractieve show is een groot spektakel en is ideaal in te zetten voor theaters, sporthallen, intochten en grote bedrijfsfeesten.

Ballonnenclown

In letterlijk één greep uit de lucht en een handomdraai maakt Clown Babello de kleurrijkste ballon figuren op uw evenement.