Ballonartiest Sander of Babello

BALLONARTIEST SANDER
Zijn uw kinderen te oud voor een clown en al helemaal voor een poppentheater? Dan hebben wij de oplossing voor u! Boek een optreden van ballonartiest Sander. In letterlijk een greep uit de lucht, en een handomdraai maakt Sander de leukste figuren van ballonnen op uw evenement. Sander is een net een clown, maar dan zonder schmink of flapschoenen.

Inclusief speaker met gezellige instrumentale muziek.

Met het boeken van ballonartiest Sander haalt u een zeer ervaren en professioneel artiest in huis.

BALLONNENCLOWN BABELLO
Onze ballonnenclown is een vrolijke en vriendelijke clown die al jaren kinderen en volwassenen op zijn eigen wijze entertaint. Hij gaat gekleed in een lolbroek en een grapjas.

Hij verandert uw feestruimte om in een ware ballonnenzee. Naast de standaard hondjes kent deze clown nog veel creaties. Denk hierbij aan een pinguïn, een gitaar, een flamingo, een motor etc.

Clown Babello neemt ook zijn goocheltrucs en draaiende circusbordjes mee om het aanwezige publiek te vermaken. Deze act is zeer geschikt voor markten, winkels, bedrijfsfeesten, braderieën en winkelcentra.

Clown Babello verzorgd sinds enkele jaren alle (her)openingen van supermarkt Coop en hij was jarenlang verbonden aan pretpark De Efteling met zijn ballonnen act.

Inclusief speaker met gezellige instrumentale muziek.

Extra informatie

Tarieven

Praktische informatie

Tijdsduur opbouwen
ca. 15 minuten

Tijdsduur act
In overleg

Tijdsduur afbouwen
ca. 5 minuten

Kleedkamer nodig
Ja