Kidsparty

De kidsparty van Sander Ketels Kindershows & Entertainment is een interactief (mid)dagvullend programma. Het is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen en kermissen. Kortom: deze kidsparty is overal in te zetten waar veel kinderen aanwezig zijn.

KIDS DJ DENNIS
Kids Dj Dennis kan veel meer dan alleen maar muziek draaien. Hij is niet voor niets al meer dan 15 jaar bijna dagelijks op pad met zijn kinderdisco’s. Hij draait de nieuwste en leukste kids hits, presenteert grappige spelletjes en daarnaast deelt hij ook nog eens de leukste prijzen uit!

Hij weet precies wat de kinderen leuk vinden en weet hier dan ook goed gebruik van te maken. Uiteraard op een manier die past bij de leeftijd en belevingswereld van de kinderen.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om verzoekjes aan te vragen.

ENTERTAINER SANDER KETELS
Sander Ketels is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot de meest geboekte en gevraagde entertainer van Nederland met zijn kindershows op alle voorkomende jeugdevenementen. 

Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor even lekker gek doen.

EXTRA OPTIES
Naast de optredens van Kids DJ Dennis en entertainer Sander Ketels kunnen wij ook zorgen voor bekende TV karakters, schminkers, ballonartiesten, attracties, knutselactiviteiten, een limonadebar, onbeperkt suikerspin, popcorn en/of poffertjes uitdelen.

Daarnaast zorgen wij ook voor professioneel geluid, een technicus, DJ booth, prijzen, een showdecor en confetti. Indien gewenst zorgen wij ook voor bijvoorbeeld een podium, afzetpalen, verlichting, beveiliging en het promotiemateriaal. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Het is mogelijk om de Kids Party te boeken in Sinterklaas thema met DJ Piet.

Extra informatie

Prijzen

Praktische informatie

Tijdsduur opbouwen
ca. 90-120 minuten

Tijdsduur show
In overleg

Tijdsduur afbouwen
ca. 45-60 minuten

Showdecor
8,40 meter breed x 2,65 meter hoog
(of 6,40 of 4,40 of 3,75 of 3,00 meter breed) 

Techniek
A of M set inclusief eigen geluidsman

Benodigde stroom
1 x 220 volt 16 ampère (vrije groep bij het podium)

Kleedkamer nodig
Ja

Downloads