Anders met Sander

Anders met Sander

De meest gevarieerde en unieke kindershow van Nederland!

Sander is al 15 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze originele, gevarieerde en interactieve show kenmerkt zich door de gouden formule van verbluffende goocheltrucs, herkenbare mee-zing liedjes, een unieke buikspreekact en een daverende ballonnenparade. Deze veelzijdige professional maakt van ballonnen de meest uiteenlopende figuren en iedereen maakt kans om zo’n fraai fantasiefiguur mee naar huis te nemen.

Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een assistente, maar hij haalt kinderen uit het publiek om hem te assisteren. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.

Deze show is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaasfeesten en is voorzien van een groot showdecor en professioneel geluid.

Corona-proof alternatief voor het schoolfeestje of als interactieve jaarafsluiting

Het schoolreisje valt dit jaar waarschijnlijk wéér in het water door de Corona crisis. Om de kinderen toch een onvergetelijke dag te laten beleven tijdens dit bijzondere schooljaar, zonder dat ze daarvoor het schoolterrein hoeven te verlaten, komen wij de kinderen graag entertainen met de ‘ANDERS MET SANDER’ kindershow. Bij mooi weer kan het buiten op het schoolplein, bij regen in het schoolgebouw of in een gymzaal. Inclusief eigen showdecor en geluid.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@sanderketels.nl of bellen met 026-3119152.

Extra informatie

Tijdsduur opbouwen
ca. 90 minuten

Tijdsduur show
1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten
Anders in overleg mogelijk

Tijdsduur afbouwen
ca. 30 minuten

Showdecor
8,40 meter breed x 2,65 meter hoog
(of 6,40 of 4,40 of 3,75 of 3,00 meter breed)

Techniek
A / M set inclusief eigen geluidsman

Benodigde stroom
1 x 220 volt 16 ampère (vrije groep bij het podium)

Kleedkamer nodig
Ja