Anders met Sander

Sander is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze originele, gevarieerde en interactieve kindershow kenmerkt zich door de gouden formule van verbluffende goocheltrucs, herkenbare mee-zing liedjes, een unieke buikspreekact en een daverende ballonnenparade. Deze veelzijdige professional maakt van ballonnen de meest uiteenlopende figuren en iedereen maakt kans om zo’n fraai fantasiefiguur mee naar huis te nemen.

Zijn unieke en afwisselende kindershows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een assistente, maar hij haalt kinderen uit het publiek om hem te assisteren. Het is een vrolijke en energieke kindershow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.

Deze kindershow is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, (openlucht)theaters, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaasfeesten en is voorzien van een groot showdecor en professioneel geluid.

Extra informatie

Prijzen

Praktische informatie

Tijdsduur opbouwen
ca. 90 minuten

Tijdsduur show
1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten
Anders in overleg mogelijk

Tijdsduur afbouwen
ca. 30 minuten

Showdecor
8,40 meter breed x 2,65 meter hoog
(of 6,40 of 4,40 of 3,75 of 3,00 meter breed)

Techniek
A / M set inclusief eigen geluidsman

Benodigde stroom
1 x 220 volt 16 ampère (vrije groep bij het podium)

Kleedkamer nodig
Ja