Lachen Geblazen

Lachen Geblazen is een bruisende kindershow waarbij entertainer Sander Ketels niet alleen voor, maar vooral samen met de kinderen werkt. Lachen bij het wedstrijdje, gieren bij het goochelen en brullen bij het buikspreken om publiekslieveling Sjaakie, de pratende pop. Alsof dit alles nog niet leuk genoeg is worden deze interactieve acts afgewisseld met een flinke dosis humor, begrijpelijk voor groot en klein.

Sander is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor even lekker gek doen.

Deze kindershow is inzetbaar op alle evenementen waar lolbroeken en feestneuzen van 4 tot 12 jaar aanwezig zijn en is, indien gewenst, werkzaam met een eigen showdecor en professioneel geluid. 

Extra informatie

Prijzen

Praktische informatie

Tijdsduur opbouwen
ca. 90 minuten

Tijdsduur show
1 x 45 minuten

Tijdsduur afbouwen
ca. 45 minuten

Showdecor
Er zijn meerdere mogelijkheden

Techniek
A / M set inclusief eigen geluidsman

Benodigde stroom
1 x 220 volt 16 ampère (vrije groep bij het podium)

Kleedkamer nodig
Ja