Anders met Sander

Sander is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze sprankelende en interactieve kindershow kenmerkt zich door de gouden formule van o.a. komisch goochelen, gezellige mee-zing liedjes, een luchtig ballonnen spel en een hilarische buikspreek act. Sander komt dus niet alleen want hij neemt Charlie, het brutale buurjongetje, mee. En dat Charlie een grappig en brutaal mannetje is merkt het publiek snel genoeg.

Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.

Deze show is geschikt voor o.a. (openlucht)theaters, feesttenten, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaasfeesten en is voorzien van professioneel geluid en een geluidsman. Verlichting en een showdecor zijn optioneel.

Extra informatie