Presentator

Met zijn vlotte babbel praat Sander graag uw evenement aan elkaar. Zo presenteerde hij o.a. de Jumbo Talent Stage, de opening van de Nationale Sportweek samen met Arie Boomsma, de (her)openingen van Jumbo, Xenos, Ziengs, Van Haren en Coop en hij presenteerde feestavonden met artiesten zoals O’G3NE. Het is natuurlijk ook mogelijk om spelshows of unieke acties op uw winkelcentrum of bedrijfsfeest te presenteren zoals Kraak de Kluis.

Naast presenteren kan Sander ook buikspreken en goochelen. Als geen ander weet hij deze disciplines te beheersen. Dit is handig wanneer eventuele gaten in het programma gevuld moeten worden.

Winkelpresentaties

De presentaties zijn ook mogelijk in combinatie met de Let’s Party DJ show. Sander Ketels verzorgd deze unieke winkelpresentaties al jaren bij winkels zoals Hema en op beurzen zoals de Huishoudbeurs. Bij deze unieke winkelpresentaties zorgt Sander, onder het genot van herkenbare en gezellige muziek, dat het winkelend publiek op de hoogte wordt gebracht van bijvoorbeeld aanbiedingen of nieuwe artikelen in de winkel.

Openingen

Sander kan ook uw nieuwe winkel, tennisbaan, school of evenement op een unieke manier openen. Dit kan zowel een bestaande openingsact zijn, eventueel aangepast aan het thema, als een openingsact die op maat wordt gemaakt.

Wij kunnen ook zorgen voor licht, geluid, rode lopers, afzetpalen, ballonnenbogen- en pilaren, special effects zoals een valdoek systeem, CO2, confetti en verder alles wat er nodig is voor een geslaagde opening.

Extra informatie

Tarieven

Praktische informatie

Tijdsduur opbouwen
N.t.b.

Tijdsduur show
In overleg

Tijdsduur afbouwen
N.t.b.

Techniek
In overleg

Benodigde stroom
N.t.b.

Kleedkamer nodig
Ja