Presentator

Met zijn vlotte babbel praat Sander Ketels graag uw evenement aan elkaar. Zo presenteerde hij o.a. de Jumbo Talent Stage, de opening van de Nationale Sportweek samen met Arie Boomsma, de (her)openingen van Jumbo, Plus, Coop, Xenos, Ziengs en Van Haren.

Daarnaast presenteerde hij verschillende feestavonden met artiesten zoals O’G3NE, Armin van Buuren en Kris Kross Amsterdam. Het is natuurlijk ook mogelijk om spelshows of unieke acties op uw winkelcentrum of bedrijfsfeest te presenteren zoals Kraak de Kluis.

Naast presenteren kan Sander ook buikspreken en goochelen. Als geen ander weet hij deze disciplines te beheersen. Dit is handig wanneer eventuele gaten in het programma gevuld moeten worden.

Openingen

Sander kan ook uw nieuwe winkel, tennisbaan, school of evenement op een unieke manier openen. Dit kan zowel een bestaande openingsact zijn, eventueel aangepast aan het thema, als een openingsact die op maat wordt gemaakt.

Wij kunnen ook zorgen voor licht, geluid, rode lopers, afzetpalen, ballonnenbogen- en pilaren, special effects zoals een valdoek systeem, CO2, confetti en verder alles wat er nodig is voor een geslaagde opening.

Extra informatie

Tarieven

Praktische informatie

Tijdsduur opbouwen
N.t.b.

Tijdsduur show
In overleg

Tijdsduur afbouwen
N.t.b.

Techniek
In overleg

Benodigde stroom
N.t.b.

Kleedkamer nodig
Ja