Sander kwam bij ons op school met zijn Anders met Sander show. De communicatie vooraf en op de dag zelf verliep zeer prettig. Sander was ruim van te voren aanwezig en erg flexibel. Het enthousiasme van Sander tijdens de show sloeg zeker aan bij zowel de jonge als oudere kinderen. Ook ouders en leerkrachten hebben genoten! De show zat vol met afwisseling en was erg interactief. Geweldig om te zien hoe Sander improviseerde op de onverwachte reacties en handelingen van de kinderen. De kinderen hebben er nog weken lang over gepraat, de liedjes zijn nog regelmatig voorbij gekomen en ook achteraf is er nog een hoop gelachen om de show. Wij vonden het een groot succes!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Joan Janssen

Basisschool Dieren
5

Als afsluiting van het schooljaar gaf Sander Ketels Entertainment een show bij ons op school. De leerlingen hebben allemaal onwijs genoten van de Anders met Sander show! Het was leuke, grappige, afwisselende en interactieve show.

Rowan Dorrepaal

Basisschool Wageningen
5

Anders met Sander was te gast op de camping met een show. In 1 woord geweldig!

Mattijs de Winter

Parc La Clusure, Bure (België)
4.5

Het is werkelijk genieten wanneer Sander een show geeft! Niet alleen voor kinderen maar ook zelfs voor ouders. Leuke gelaagde en aansprekende humor voor kinderen waardoor Sander een brede leeftijdscategorie kan bedienen. Hij is al meerdere keren bij ons te gast geweest, en de kinderen blijven het leuk vinden!

Eva Mulder

Feestweek
5

Heel veel kinderen op het kinderdagverblijf (op gepaste afstand) zijn erg blij gemaakt door deze show! Wat een interactie en wat een plezier hadden ze! Echt een aanrader! Vooral in deze bizarre tijden! Zo helpen we elkaar allemaal een beetje! Al bij al de moeite waard om een show te boeken!

Linda Knook

Kinderopvang Tilburg
4.9

Op dinsdag 5 maart jl. vond de Anders met Sander Show plaats tijdens de kindercarnaval. Een superleuk gevarieerde kindershow. Heel erg mooi om te zien hoe je ruim 150 kinderen vermaakt met goocheltrucs, buikspreken met Charlie, liedjes, grappigheden etc.

Tonnie Kaal

Zaal De Griethse Poort
4.8

Anders met sander show was super leuk!! Sander Ketels bedankt voor de top voorstelling kids vonden het geweldig!!!

Wesley Van Beukering

Molecaten Park Hoogduin
5

Fantastisch! Super leuke show, op maat voor de cliënten. Ze hebben allemaal genoten van het optreden en de ballonnen. Erg leuk 🙂

Marlie Tebarts

Zorgboerderij Milsbeek
5

Zeer professioneel, duidelijke communicatie en een leuke show.

Alex Blokker

Vakantiepark Prinsenmeer
5

Alles top geregeld. Super show

Mariska van de Brug

Twynstra en Gudde Adviseurs en Managers
5

Toen de show na ruim twee uur helaas afgelopen was waren de meeste kinderen schor en hees van het zingen en roepen. Iedereen ging huiswaarts en de reactie van kinderen en hun ouders was dat zij het een hele leuke middag vonden. Ook de mensen van de speeltuin zelf waren dik tevreden. Het was een vrolijke middag geworden waar iedereen het erg naar de zin had.

Hans Choufoer

Speeltuinvereniging Helmond
5

Tijdens de carnaval heeft Sander bij ons een kindermatinee verzorgd en iedereen was dol enthousiast en de show was top . Voor volgend jaar hebben we Sander weer gelijk geboekt. In combinatie met licht en geluid en een geweldig decor was het helemaal af.

Henk van Uem

Carnavalsvereniging Zevenaar
5

Anders met Sander... De show is geweldig. De kinderen hangen aan zijn lippen!

EuroParcs

Poort van Zeeland
5

Met de kindershow van Sander Ketels Kindershows & Entertainment hadden we nog een speciale voorstelling voor de kinderen. Wat hebben ze een schik gehad en was het een succes. Sander bedankt!

Maarten Dikker

Carnavalsvereniging Beek
5

Was echt super de kindjes vonden het heel leuk

Wilma Poppinghaus

Privéfeest Arnhem
5