Joan Janssen
Read More
Sander kwam bij ons op school met zijn Anders met Sander show. De communicatie vooraf en op de dag zelf verliep zeer prettig. Sander was ruim van te voren aanwezig en erg flexibel. Het enthousiasme van Sander tijdens de show sloeg zeker aan bij zowel de jonge als oudere kinderen. Ook ouders en leerkrachten hebben genoten! De show zat vol met afwisseling en was erg interactief. Geweldig om te zien hoe Sander improviseerde op de onverwachte reacties en handelingen van de kinderen. De kinderen hebben er nog weken lang over gepraat, de liedjes zijn nog regelmatig voorbij gekomen en ook achteraf is er nog een hoop gelachen om de show. Wij vonden het een groot succes!! Zeker voor herhaling vatbaar.
WJ de Lang
Read More
Het feest was in 1 woord geweldig. De DJ heeft de hele avond perfect aangevoeld met welke muziek de dansvloer gevuld bleef en dat was dan ook zo. Het was een feestavond om nooit te vergeten. Alle mensen die we na het feest hebben gesproken vond ook dat de DJ super was. Een echte aanrader!
Linda Knook
Read More
Heel veel kinderen op het kinderdagverblijf (op gepaste afstand) zijn erg blij gemaakt door deze show! Wat een interactie en wat een plezier hadden ze! Echt een aanrader! Vooral in deze bizarre tijden! Zo helpen we elkaar allemaal een beetje! Al bij al de moeite waard om een show te boeken!
Hans Choufoer
Read More
Toen de show na ruim twee uur helaas afgelopen was waren de meeste kinderen schor en hees van het zingen en roepen. Iedereen ging huiswaarts en de reactie van kinderen en hun ouders was dat zij het een hele leuke middag vonden. Ook de mensen van de speeltuin zelf waren dik tevreden. Het was een vrolijke middag geworden waar iedereen het erg naar de zin had.
Rowan Dorrepaal
Read More
Als afsluiting van het schooljaar gaf Sander Ketels Entertainment een show bij ons op school. De leerlingen hebben onwijs genoten! Het was leuke, grappige, afwisselende en interactieve show. Zeker een aanrader!
Provincie Zuid-Holland
Read More
Het feest was geweldig. Dank jullie wel!
Tessa en Chris Vermeulen
Read More
Sander, we willen je ontzettend bedanken voor de muziek op ons huwelijksfeest! Het was super! Na een paar dagen krijgen wij nog steeds complimenten over de top muziek. Je hebt goed ingespeeld op onze wensen en de wensen van al onze gasten! Je hebt iedereen aan het dansen gekregen! Bedankt hiervoor!
Tonnie Kaal
Read More
Op dinsdag 5 maart jl. vond de Anders dan Sander Show plaats tijdens de kindercarnaval van onze Carnavalsvereniging. Een superleuk gevarieerde kindershow. Heel erg mooi om te zien hoe je ruim 150 kinderen vermaakt met goocheltrucs, buikspreken met Charlie, liedjes, grappigheden etc.
Nienke op de Hoek
Read More
Hoi Sander, We wilde jou nogmaals op deze manier bedanken voor het super leuke feest en de goede service. Iedereen zei ‘wat een goede DJ’ een echte sfeermaker, super gezellig! Wij vonden het een super avond. Hoop dat jij het ook naar je zin hebt gehad en als we weer een schuurfeest gaan geven, zal ik u zeker weer bellen. Bedankt!
Alex Blokker
Read More
Zeer professioneel, duidelijke communicatie en een leuke show.
J. van Dijk
Read More
Wij zijn nog vergeten om U te bedanken voor het fijne werk van Sander op onze bruiloft op 28 april in Nijmegen. Hij voelde de sfeer en de smaak van het publiek goed aan! Bedankt!
Henk van Uem
Read More
Tijdens de carnaval heeft Sander bij ons een kindermatinee verzorgd en iedereen was dol enthousiast en de show was top . Voor volgend jaar hebben we Sander weer gelijk geboekt. In combinatie met licht en geluid en een geweldig decor was het helemaal af.
Twynstra en Gudde Adviseurs en Managers
Read More
Alles top geregeld. Super show
Marlie Tebarts
Read More
Fantastisch! Super leuke show, op maat voor de cliënten. Ze hebben allemaal genoten van het optreden en de ballonnen. Erg leuk 🙂
Willem & Joke
Read More
Nogmaal hartelijk dank voor de geweldige avond muziek. Wij vonden het geweldig , voor ieder is iets gedraaid en je hebt iedereen op de vloer gekregen dank dank. We hebben ook vele berichtjes gehad met complimenten over de muziek als we weer een feestje geven weet ik je te vinden. (Wie weet volgend jaar worden we allebei 60 is toch een feestje waard of niet🤣) Sander nogmaals onze hartelijke dank het was geweldig!
Previous
Next