Sinterklaasshow

Zie ginds komt… De interactieve en spetterende sinterklaasshow van entertainer Sander Ketels. De kinderen leven vol verwachting naar het Sinterklaasfeest toe. Sander neemt deze spanning even weg met komisch goochelen, herkenbare Sinterklaas liedjes, een luchtig ballonnen spel en een hilarische buikspreekact. Sander krijgt dus niet alleen bezoek van Sinterklaas, want hij neemt ook Charlie, het brutale buurjongetje, mee. En dat Charlie een grappig en brutaal mannetje is merkt het publiek snel genoeg. 

Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke Sinterklaasshow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één uur lekker gek doen. Deze Sinteractieve show is voorzien van een showdecor en professioneel geluid. Indien gewenst verzorgen wij ook het geluid en de opkomst van Sinterklaas.

Het is mogelijk om een voorprogramma te boeken zonder een bezoek van Sinterklaas of om een show te boeken samen met Sinterklaas. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Extra informatie

Prijzen

Praktische informatie

Tijdsduur opbouwen
ca. 45-90 minuten

Tijdsduur show
1 x 45 of 1 x 60 minuten

Tijdsduur afbouwen
ca. 30 minuten

Showdecor
Er zijn meerdere mogelijkheden

Techniek
A of M set inclusief eigen geluidsman

Benodigde stroom
1 x 220 volt 16 ampère (vrije groep bij het podium)

Kleedkamer nodig
Ja